Mijn trajecten


Ik heb verschillende trajecten. Ik help je graag. Laat me weten waar je hulpvraag ligt en ik denk graag met je mee wat het beste bij je past. Stuur je me een berichtje?

ACT - therapie

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een wereldwijd snel groeiende therapie- en coachmethode die mensen helpt om hun mentale veerkracht te vergroten. Ben je op zoek naar helderheid over wat je echt wilt in het leven, zowel op werk- als privégebied? Wil je een mildere levenshouding ontwikkelen, veerkrachtiger worden, energieker zijn, of je psychologische flexibiliteit vergroten? Dan is ACT echt iets voor jou. Ons traject omvat een kennismakingsgesprek waarbij we direct van start gaan met ACT, vijf sessies van 60 minuten en ondersteuning vanuit de ACT Guide app. Het is belangrijk te benadrukken dat ACT een gedragstherapie is, wat betekent dat actieve betrokkenheid buiten de sessies essentieel is voor verandering. Deze therapie, geschikt voor alle leeftijden.

Life coaching

Wanneer je het gevoel hebt vast te lopen, steeds tegen dezelfde issues aan te lopen, constant te piekeren en geen vooruitgang te boeken, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je graag om weer ruimte te vinden in jezelf. Bij life coaching onderzoeken we samen wat je tegenhoudt en waar je ontwikkelpunten liggen. Elk coachingstraject is uniek, afgestemd op jouw persoonlijkheid en behoeften. Creatief? Graag buiten? We houden rekening met jouw voorkeuren. Neem contact met me op en samen zetten we stappen naar persoonlijke groei.


Rouw & verlies coaching

Verlies kent vele vormen, van overlijden tot scheiding, van verlies van gezondheid tot baanverlies. Ieder verlies is anders, en iedereen verwerkt verlies op zijn eigen manier. Samen kijken we hoe we jouw ervaring kunnen integreren in je leven, zodat je weer vooruit durft te kijken. Rouw is een persoonlijk proces dat tijd en aandacht vereist. Daarom bied ik rouw- en verliescoaching aan, waarbij we in gemiddeld 6 sessies samen jouw veerkracht en kracht hervinden. Rouwen is hard werken, en soms heb je een gids nodig om je eigen kracht terug te vinden. 

Zakelijke coaching

Als werkgever kun je jouw werknemers iets extra's bieden met een coachingstraject op maat. Samen met de werknemer onderzoeken we hoe zij psychologische flexibiliteit kunnen vergroten, bijvoorbeeld door waarden te verkennen of om te leren gaan met moeilijke gevoelens en gedachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw personeel? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een persoonlijk gesprek. 

ACT-Therapie

Tarief: € 425,-  (5 sessies van 60 min)

Life-coaching
Tarief: € 90,- (per 60 minuten)

Rouw & verlies coaching

Tarief: € 90,- tot 16 jaar € 75,-  (per 60 minuten)

Zakelijke coaching

Tarief: € 150,- (per 60 minuten)

Persoonlijk


We beginnen altijd met een intake, hier bespreken we je hulpvraag en kijken we samen welke aanpak het beste bij je past.

Transparant


Nadat we samen hebben bepaald wat het beste bij je past, communiceer ik transparant over de kosten van dit traject

Altijd bereikbaar


Tijdens ons traject kun je me per mail en whatsapp goed bereiken voor steun en vragen.

VOL VERTROUWEN


“Nicole heeft mij kennis laten maken met de ACT methode en ik vind het echt geweldig! Er zijn zoveel treffende oefeningen die ik direct in mijn dagelijkse leven gebruik om minder in mijn hoofd te gaan zitten en de controle te durven los laten. Het geeft mij vertrouwen in dat wat er is en wat er komen gaat ik aan kan.”Nine - Heerhugowaard